• 0316-247848
  • info@kusterolie.nl

Kuster Olie Nederland

Home / Kuster Olie Nederland


Kuster Olie

Vanuit het hoofdkantoor in Babberich levert Kuster Olie brandstoffen en smeermiddelen door geheel Gelderland (Nederland). Het bedrijf, ontstaan in 1972, is herkenbaar, flexibel en onafhankelijk.

kust-autos-voor-pomp

Met ons moderne wagenpark worden de producten o.a. geleverd aan transportondernemingen, garagebedrijven, loonbedrijven, industrie, bouw en agrarische bedrijven.

kuster-wagen

Kuster Olie levert smeerolieproducten van Total, Elf, Mobil, Unil en onder eigen label. Door het uitgebreide pakket kunnen alle smeermiddelen geleverd worden in elke gewenste verpakking van motorolie tot reinigingsproducten. Kuster Olie is de afgelopen jaren gestaag gegroeid tot één van de belangrijkste olie- en brandstofhandelaar in de regio.

Door de compacte en flexibele organisatie zijn de lijnen kort waardoor snel en stipt geleverd kan worden. Ook onze optimale service en dienstverlening zijn hierdoor gegarandeerd.

Kuster Olie richt zijn activiteiten tegenwoordig ook op duurzame ontwikkelingen onder de naam : “Kuster cares for nature”

kuster-tank-wolken

Hiermee wil Kuster Olie een bijdrage leveren aan een schoner milieu door o.a. het verkopen van Groengas bij het tankstation in Wijnbergen bij Doetinchem. Kuster Olie participeert tevens in LNG Achterhoek om een duurzame brandstof te leveren aan transportondernemingen. Kuster Olie heeft meerdere tankstations in eigen beheer.

De Kuster Olie tankpas wordt bij >400 tankstations in Nederland geaccepteerd. Een aantal stations zijn uitgevoerd met shops en truck- en carwash. Onder de naam iFuel zijn 8 bemande en onbemande tankstations uitgevoerd met een moderne

kuster-station-wijnbergen

en frisse uitstraling waar tegen scherpe prijzen getankt kan worden. Bij de Kuster Olie stations worden diverse tankpassen waaronder DKV, UTA, Q8-IDS, DC Berkel, AS24, EDS, Vissers Olie, ETAS, EuroToll, BP Routex, Tankpool 24 geaccepteerd. Kuster Olie is het oliebedrijf waar klanten persoonlijk worden benaderd en herkenbaar blijft voor de toekomst.


Zie ook voor alle actuele tankstations onze “Kuster Olie” app welke is te downloaden in de “App Store” en “Play Store”

kuster-wagen-op-landweg