• 0316-247848
  • info@kusterolie.nl

Zakelijke tankpas

Home / Zakelijke tankpas


Tanken met de Kuster Olie tankpas

De Kuster Olie tankpas heeft vele voordelen. Het begint al bij goedkoper tanken, u heeft namelijk met de Kuster Olie tankpas een gegarandeerde korting per liter brandstof.

 

Naar de tankstations

Gemak
U of uw personeel hoeft geen contant geld op zak te dragen en u heeft geen last meer van losse bonnetjes. Tevens kunnen wij tankpassen op naam of kenteken zetten zodat uw wagenpark administratie overzichtelijk is en dit zal u tijd besparen.

Gespecificeerde facturatie
Onze facturen zijn overzichtelijk gespecificeerd, zowel de data als het type brandstof en eventueel het kenteken zijn te zien op de factuur. Wij verzorgen wekelijks een factuur, om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te houden. Het factuurbedrag wordt automatisch geïncasseerd. Ook kunnen wij u een E-factuur verzorgen, zodat u minder papierwerk heeft.

Veiligheid
De Kuster Olie Tankpassen zijn gelimiteerd naar uw tankgedrag, daardoor zijn onze passen extra beveiligd. Wij hebben ook de mogelijkheid om een eigen gekozen pincode aan de tankpas te koppelen, hierdoor hoeft u minder pincodes te onthouden.

Uitgebreid netwerk
Wij bieden u > 400 locaties waar de Kuster Olie tankpas geaccepteerd wordt.
24 uur per dag, 7 dagen in de week tanken
A-kwaliteit brandstof